Ota yhteyttä

Puhelin

0500236692

Sähköposti

info@irisgarden.fi

Osoite

Kuka minä olen?

Minä, Ulrika Holmberg, olen Iris Gardenin omistaja ja valmistunut hortonomiksi (AMK) maisemasuunnittelun koulutusohjelmasta, Ammattikorkeakoulu Sydväst.

Valmistumiseni jälkeen tein suunnittelutöitä oman yritykseni puitteissa mutta päätin valita toisen alan palkkatyön kartuttaakseni työkokemustani sekä saadakseni työskennellä kollegojen parissa.

Mielenkiintoni fengshuita kohtaan heräsi jo varhain elämässäni, ja ratkaisevasti luettuani ystävättäreltäni saadun kirjan ”Feng Shui i Trädgården”; vanhaan ei ollut enää paluuta. Fengshuista tuli elämäni intohimo, ja tämä matka jatkuu edelleen.

Olen opiskellut fengshui-konsultiksi Tukholman Imperial School of Feng Shuissa, sekä suorittanut jatko-opintoja Ruotsissa, Norjassa, Englannissa ja Espanjassa.

Olen myös suorittanut CoachCompanionin Coaching Diplomikoulutuksen (International Coach Federationin perustason coachingkoulutus) voidakseni tuoda myös tämän näkökulman puutarhasuunnitteluun sekä puutarhanhoitoon ja perustukseen.

Puutarha-alalle palatessani halusin opiskella puutarhuriksi täydentäen aiempaa maisemasuunnittelijan tutkintoani. Tämä osoittautui onnistuneeksi ja positiiviseksi panostukseksi. Puutarhuriksi valmistuin vuonna 2018, Axxell Överby.